Den bästa har blivit ännu bättre


02.05.2024

Kombiskurmaskinen Discomatic Mambo är Wetroks bästsäljare och den imponerar på kunder runt om i världen. Efter en total omarbetning sätter Discomatic Mambo numera helt nya standarder inom rengöringskvalitet, livslängd och hantering. Discomatic Mambo är den perfekta lösningen för rengöring av små och medelstora ytor. Lokalvårdare kommer att uppskatta maskinens lönsamhet, tillförlitlighet, låga miljöpåverkan och enkla hantering.

Rengöringskvalitet och hantering med högsta prestanda

Den nyutvecklade kombiskurmaskinen kännetecknas av smidig hantering. Till och med i trånga utrymmen är den lekande lätt att manövrera. Discomatic Mambo har en arbetsbredd på 43 centimeter och uppnår en teoretisk ytkapacitet på upp till 1 720 kvadratmeter i timmen.

Det ökade borsttrycket på 32 kg säkerställer en ännu effektivare rengöring av olika typer av hårda golv, såsom klinker, sten, betong, plast och epoxiharts. Den patenterade sugskrapan med Power-Whirl-teknik suger upp vanlig smuts, fettrester och utspillda vätskor på ett tillförlitligt sätt så att golven blir torra och kan beträdas direkt efter rengöringen.

Litiumjärnfosfatbatteriet garanterar en låg energiförbrukning. Maskinen kan köras i över tre timmar på en laddning. Vatten behöver fyllas på/tömmas efter en dryg timmes användning. Även maskinens ergonomiska design har fördelar. Lokalvårdare kan nämligen anpassa det justerbara handtaget efter sin kroppslängd under rengöringen. På så vis blir arbetet mindre ansträngt och mer uthålligt.

  

Smidig service och enklare hantering

Discomatic Mambos display är intuitiv, användarvänlig och enkel för alla användare att hantera.  Med bara 60 dB(A) är maskinen dessutom mycket tyst, vilket gör att den kan rengöra ytor där många människor rör sig eller i ljudkänsliga miljöer utan att vara mindre effektiv. Det är även enkelt att underhålla Discomatic Mambo och demonteringen av sugskrapan kan ske utan verktyg tack vare den patenterade magnetkopplingen. Quick Refill-systemet gör att vattentanken kan fyllas snabbt och smidigt. Tanken har en större volym och är placerad på ett mer överskådligt sätt, vilket underlättar vid underhållsarbeten. HEPA-filtret är enkelt att byta ut. Det rengör frånluften och minskar på så vis bakteriespridningen avsevärt.

   

Den stora öppningen och den klämbara avloppsslangen säkerställer en enkel och smidig tömning av smutsvattentanken efter rengöringen. Silen för grov smuts kan dessutom smidigt tas av och rengöras.

Maskinen är även användarvänlig när den inte används. Stödhjulet körs ut automatiskt, vilket gör att kombiskurmaskinen kan flyttas från en plats till en annan utan ansträngning.

Hållbarhet med hänsyn till miljön

Miljön ligger Wetrok varmt om hjärtat. Med Discomatic Mambos intelligenta doseringssystem används enbart den mängd brukslösning som behövs. Dessutom bidrar de återvunna PET-skurborstarna i tallriksborstsystemet till mer hållbarhet.

Lång livslängd och robust

Wetroks ingenjörskonst och beprövade kvalitet märks i varje detalj hos den nya Discomatic Mambo. Med den tioåriga garantin på tillgång till reservdelar understryker Wetrok sitt engagemang för robusta produkter med lång livslängd. Discomatic Mambo klarar även av de mest krävande rengöringsjobben och garanterar en konstant hög prestanda under lång tid.

Följande kundfördelar har tillkommit:
☑️ sugskrapa med patenterad Power-Whirl-teknik och patenterad magnetkoppling
☑️ högre borsttryck
☑️ ljuddämpad sugmotor
☑️ Quick Refill med överfyllnadsskydd
☑️ tank med större volym (36 l)
☑️ HEPA-mikrofilter
☑️ avloppsslang med större diameter
☑️ sil för grov smuts
☑️ PET-skurborstar i återvunnet material
☑️ sugskrapa med snäpplås för byte av sugblad
☑️ tankens insida är lätt att hålla ren
☑️ känsliga komponenter är stänkskyddade
☑️ nivåsensor i avloppstanken
☑️ LED-ljus
☑️ lättåtkomligt uttag för att ladda maskinen
☑️ flödesmätning

Videofilm:
Lär känna den nya Discomatic Mambo: