Din karriär på Wetrok

Bli en del av en företagskultur som drivs av innovation

Söker du efter nya utmaningar i arbetslivet? Välkommen till Wetrok-teamet! På Wetrok kan du arbeta inom flera olika områden i ett motiverande företagsklimat, samtidigt som du får generösa förmåner. Som utvecklare av rengöringsprodukter bidrar Wetrok med nya impulser i rengöringsbranschen. Tillsammans förvandlar vi dagens rengöringsproblem till morgondagens rengöringsinnovationer – vill du hänga med?

Wetrok som arbetsgivare

Attraktiva förmåner för dig

På Wetrok uppskattar vi ditt arbete! Så vi är helt övertygade – för att det ska vara roligt att gå till jobbet behövs inte bara spännande arbetsuppgifter, utan även mycket mer. Dessa fina förmåner väntar på dig:

Många sociala
förmåner

Hos oss är du försäkrad mot olycksfall både under och utanför arbetstid. Dessutom betalar Wetrok din premieandel i olycksfallsförsäkringen och sjukförsäkringen. Sist men inte minst erbjuder vi pensionsförmåner som är klart över genomsnittet.

Flexibla
arbetstider

I samråd med din chef (och med hänsyn till arbetsbelastningen) kan du fördela din arbetstid flexibelt. Här är det samtidigt viktigt att samarbetet inom teamet kan ske effektivt och friktionsfritt.

Möjlighet att
arbeta hemifrån

Vi ger dig möjlighet att arbeta delvis hemifrån (gäller de flesta yrkesroller med övervägande kontorsarbete).

Subventionerade
måltider

På vårt huvudsäte i schweiziska Kloten finns vår personalmatsal som erbjuder subventionerade lunchmåltider, snacks och drycker.

Förmånliga
produktrabatter

Du får generösa rabatter på Wetrok-produkter och produkter från närstående bolag till Diethelm-Keller-Holding, samt på produkter från olika partnerföretag.

Familjärt
arbetsklimat

Hos Wetrok jobbar alla mot samma mål. Vårt arbetsklimat är familjärt med mycket utrymme för nya idéer.

Bra förbindelser med
kollektivtrafik/gratis parkeringsplats

Från Wetrok-byggnaden är det bara en kort promenad till busshållplatsen. Tar du hellre bilen? Framför Wetrok-byggnaden finns det gott om gratis parkeringsplatser (gäller endast huvudkontoret). Jobbar du på fältet får du en firmabil, som du även får köra privat i landet där du är anställd.

Omfattande
fortbildning

Vi uppskattar om du vill bredda och fördjupa dina kunskaper. Därför hjälper Wetrok till att betala avgifterna för ämnesspecifika eller individuella fortbildningar (inom ramen för den aktuella eller framtida yrkesrollen).

Spännande
deltidstjänster

Vill du ha tid för både jobbet och familjen? Inga problem! På Wetrok finns flera deltidstjänster, även när det gäller högre befattningar.

Möchten Sie mehr über den Bewerbungsprozess bei uns erfahren?

Yrkesroller på Wetrok

Vad vill du jobba som?

På Wetrok finns många spännande arbetsområden. Här ser du några av de yrken som du kan ha hos oss:

Produktion

Kundenservice

Projektmanagement

Technischer Service

Labor

Spedition

Maschinenentwicklung

Produktion

Kundenservice

Projektmanagement

Technischer Service

Labor

Spedition

Maschinenentwicklung

Vill du lära känna vår ledningsgrupp?

> Till ledningsgruppen

Mångfald

Med människan i fokus


På Wetrok behandlar vi alla människor med respekt, oberoende av kön, religion, sexuell läggning och etniskt ursprung. Vi värnar om ett öppet och positivt företagsklimat och betraktar mångfald hos våra anställda som en av våra framgångsfaktorer. För närvarande sysselsätter vi omkring 250 medarbetare* från nästan 20 olika länder. En mångsidig arbetsmiljö, precis som våra kunder.

*ca 100 vid huvudsätet i Schweiz, ungefär 100 i övriga Schweiz (fält/service/butiker) och omkring 50 på våra internationella dotterbolag

Vill du veta mer om Wetrok och våra värderingar?

> till Profil

Haben Sie Fragen? Ihr Kontakt rund um das Thema Karriere/Bewerbung:

Melanie Bischofberger

Melanie Bischofberger leitet die Wetrok Personalabteilung und beantwortet Ihnen gerne jede Frage rund um unsere offenen Stellen, den Bewerbungsprozess oder Ihre Karrieremöglichkeiten bei uns.

043 / 255 51 72 / bewerbungen@wetrok.ch

> zum Kontaktformular