Granusurf

Det effektiva ytrengöringsmedlet för alla lägen

Läs mer

Granusan

Det kraftfulla underhållsrengöringsmedlet för hela badrummet

Läs mer

Granusan Forte

Det effektiva grundrengöringsmedlet för sanitetsutrymmen med extra kraft mot kalk

Läs mer

Granubowl

Det revolutionerande WC-rengöringsmedlet med förbluffande effekt

Läs mer

Granufloor

Rengöringsmedlet för golvunderhåll med flexibelt användningsområde

Läs mer

GRANULINE ÄR NU KLIMATNEUTRAL

Alla granulatrengöringsmedel har ClimatePartners märkning Klimatneutral produkt. Det betyder att koldioxidutsläppen har beräknats, minskas successivt och kompenserats med hjälp av internationellt erkända klimatskyddsprojekt.

Den oberoende organisationen ClimatePartner intygar att
du släpper ut totalt 19 % mindre koldioxid med Wetroks granulatrengöring jämfört med vanliga flytande rengöringsmedel.

Vårt klimatskyddsprojekt:

Resterande växthusgaser från Granuline kompenserar vi via initiativet Plastic Bank, som arbetar för att skydda haven och undvika plastavfall. För varje kompenserat ton koldioxid samlas tio kilo plast in. På insamlingsställen i Indonesien, Brasilien, Haiti och Filippinerna kan lokalbefolkningen byta in plastavfall mot pengar, livsmedel, dricksvatten eller till och med skolavgifter. Kompensationen för koldioxidutsläppen sker genom att bygga vindkraftsparker i Filippinerna och Karibien.

TESTA GRANULINE GRATIS

Vill du testa den nya granulatrengöringen utan några bindande krav? Beställ ditt testpaket gratis nu.

Testpaketet innehåller:

  • Gratisprover på alla fem rengöringsgranulat
  • Skumflaskor
  • Mikrofiberduk

testa gratis nu!

Miljövänlig

Vill du rengöra på ett miljövänligt sätt och minska ditt klimatavtryck? Då ska du byta till Granuline, ett miljövänligt granulatrengöringsmedel med mycket god biologisk nedbrytbarhet.

Läs mer

Säkert att använda

De slipper släpa på tunga dunkar. Ingen farlig hud- eller ögonkontakt med kemikalier (perforerad påse). Inga lösningsmedel, inga ångor, inga andningsbesvär.

Läs mer

 

Ergonomisk

Vad ställer du helst in på lagret? En cirka 100 gram lätt låda med Granuline Sticks eller en 10-litersdunk med flytande kemikalier? Med Wetrok Granuline skapar du i ett slag betydligt bättre arbetsmiljö för dina medarbetare.

Läs mer

Spara kostnader

Hur mycket onödigt vatten transporterar du varje år i form av flytande kemikalier? Gott och väl över 80 procent – och det är 80 procent för mycket! Med Wetrok Granuline transporterar du i framtiden inget annat än det verksamma ämne som du de facto behöver för rengöringen, dvs. granulatkornen.

Läs mer