Wetrok Plexistar Pro


25.09.2020

Använder du coronaskärmar? Då har du nytta av vår nya produkt!

Många företag använder s.k. coronaskärmar i form av plexiglasskydd (akrylglasskivor) för att skydda sina medarbetare och kunder mot droppsmitta. Något som många inte känner till är att coronaskärmar i akrylglas (plexiglas) INTE ska rengöras med ett vanligt glasrengöringsmedel. Därför har Wetrok utvecklat ett nytt specialspray för akrylglas: Wetrok Plexistar Pro.

Plexistar Pro är ett effektivt, skonsamt ytrengöringsmedel och proffs på akrylglas. Fingeravtryck och fettfläckar avlägsnas snabbt och effektivt och helt utan ränder.

Varför kan jag inte använda ett vanligt glasrengöringsmedel?
Undvik att använda konventionella glasrengöringsmedel på akrylglas.  Anledningen är att ett vanligt glasrengöringsmedel ofta ger upphov till fula spänningssprickor eller gör skyddet ”mjölkigt” om det används på akrylglas. Det gör att många coronaskärmar snabbt blir obrukbara eller förlorar sin transparens. Till skillnad från konventionella glasrengöringsmedel består Plexistar Pro av en speciell formula för rengöring av akrylglas som är ytterst skonsam för materialet.

Lämpliga användningsområden:

  • Rengöring av plexiglasskydd (akrylglas)
  • Rengöring av plattskärmar
  • Rengöring av glasytor
  • Rengöring av kakel och klinker

Tips:
Placera en sprayflaska med Plexistar Pro och en putsduk i tyg på varje arbetsplats, så att dina medarbetare själva kan rengöra coronaskärmarna – vid behov flera gånger per dag.

Visste du att…
… du INTE ska använda en mikrofiberduk för att rengöra akrylglas? Mikrofibrerna kan orsaka repor och försämra sikten. Därför rekommenderar Wetrok att du använder en slät putsduk i tyg.

Ta reda på mer:
Flyer

Vill du ha rådgivning?
Din kundrådgivare och vår kundservice svarar gärna på alla dina frågor om produkten och hur den ska användas.

Några frågor?
+46 8 444 34 00

Begära specialist återkoppling