Ingen tid? Tid för Robomatic Marvin!


16.03.2020

+++ Mässa uppskjuten på grund av koronavirus +++

Har du träffat Marvin?

Jaså, inte än? Då kan vi tipsa om var du kan få ett exklusivt möte med honom. Mellan den 12 och 15 maj 2020 presenterar Wetrok två absoluta världsnyheter på städmässan INTERCLEAN i Amsterdam:

Robomatic Marvin – en annan typ av robot, utvecklad i samarbete med ETH (Spin-off Sevensense Robotics AG)
”Hej! Jag heter Marvin, och är den minsta och mest lättmanövrerade rengöringsroboten i världen. Jämfört med mina släktingar är jag inget odjur som stjäl andras jobb, utan en hjälpande kompanjon. Jag är innovation i en välkänd förpackning: I mitt inre gömmer sig enorma framsteg inom robotteknik, medan jag till det yttre ser ut och manövreras som en vanlig kombiskurmaskin. Jag tror att vi kommer att gilla varandra!”

Marvin on Tour (YouTube Video)

Wetrok Granuline – sortimentet är komplett!
Arbetar du fortfarande med flytande rengöringsmedel, eller har du redan upptäckt de många fördelarna med granulatrengöring? 2017 belönades Wetrok med priset CMS Purus Innovation Award för sina tre första Granuline-produkter.

Nu kompletteras utbudet med ytterligare två produkter: Granusan forte (grundrengöringsmedel för sanitetsutrymmen) och Granubowl (toalettrengöringsmedel). Ta reda på hur du i framtiden kan rengöra alla utrymmen i hela byggnaden med den ekologiska världssensationen.

Upplev världsnyheterna live på plats: Wetrok, hall 1, monter 319.

Mer information:
Beställ gratisbiljetter till mässan
Till mässarrangörens webbplats